Katvig

Katvig barnkläderKatvig barnkläder är ett danskt barnmodeföretag med en holistisk syn på livet. Katvig kämpar för att sätta nya standards för vad barn och naturen bör bli exponerad för. Katvig grundades så sent som 2003 när Katrine Colette och Vigga Svensson hittade ett mönstrat täcke på Viggas mammas vind. I korthet kan man säga att Katvig´s barnkläder inte uppmuntrar föräldrar som vill klä sina barn som små vuxna utan vill att barn ska vara barn. Katvig består inte bara av barnkläder utan tillverkar även filtar. Kollektionen av barnkläder sträcker sig från underkläder till regnkläder. Det finns ingen riktig offseason för detta märke eftersom de gör både sommarbarnkläder och vinterbarnkläder

Något som är väldigt populärt är Katvig body eftersom de är av bästa material och så så underbart på barnen. Om det är någon som har hört talas om en Katvig outlet så skriv gärna en kommentar här nere. För en Katvig outlet skulle bli väl besökt av oss här på katvigbarnklader.se.

Kommentarer om Katvig

Kristian
Kan inget annat än att rekommendera Katvig barnkläder till alla föräldrar. En annan favorit är givetvis Molo barnkläder.
22:e aug 200914:40:1 | Anmäl kommentar
Lämna en kommentar
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Tillåten html: <strong><em>

Spamkontroll, skriv koden

Meddela mig om nya kommentarer 

Detta är inte Katvig officiella sajt, den heter http://www.katvig.dk

Om du citerar - länka så är du bussig

Skönhetsprodukter