Handla miljövänliga kläder hos Ecoloco

Katvig barnkläder från EcolocoEcoloco är en nätbutik som säljer ekologiska kläder för barn och där kan man även handla Katvig barnkläder. Det finns ofta möjlighet att shoppa fraktfritt vilket gör att man får pengar över till fler färgglada plagg från katvig och andra märken.

Katvig barnkläder är gjorda av ekologisk bomull och man kan alltså köpa de här kläderna till sina barn med gott samvete eftersom man vet att de är tillverkade på ett miljövänligt sätt.

Katvig barnkläder går i retrostil och de sticker verkligen ut, så det är ett klädmärke för föräldrar och barn som vågar sticka ut och vara annorlunda på ett positivt sätt. Man blir garanterat på gott humör av klädesplaggen eftersom de ofta är färgglada och har härliga mönster i 70-talsstil.

När man väljer att köpa sina Katvig barnkläder från Ecoloco så får man möjligheten att välja mellan kortbetalning och betalning mot faktura. Det är enkla betalningsmetoder och dessutom säkra vilket gör att man kan känna sig trygg när man beställer.

Gå in på Ecoloco och kolla in deras sortiment av barnkläder. Allt du hittar på sajten är ekologiskt och därmed miljövänligt så shoppa loss med rent samvete och njut av känslan som det innebär att göra en god gärning för vår natur.

Kommentarer om Handla miljövänliga kläder hos Ecoloco

Ecoloco
Ja, vi älskar verkligen Katvigs underbara ekologiska barnkläder och recyclade ytterkläder. Kul med en alldeles egen Katvig sajt. Glada hälsningar Loa
30:e okt 200922:33:1 | Anmäl kommentar
Lämna en kommentar
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Tillåten html: <strong><em>

Spamkontroll, skriv koden

Meddela mig om nya kommentarer 

Detta är inte Katvig officiella sajt, den heter http://www.katvig.dk

Om du citerar - länka så är du bussig

Skönhetsprodukter